Aanmelding en succesverhaal binnen een week!

Den Houdijker Vlees is zelf ook blij verrast met dit goede nieuws. Jan den Houdijker zegt: "Ontzettend bedankt voor de plaatsing. We zijn erg tevreden over de reacties, zowel de aantallen als de kwaliteit daarvan."

We zijn blij dat Den Houdijker Vlees niet alleen kan genieten van een mooi eindresultaat, maar ook dat er veel is gereageerd op de vacature en dat Montfoort Werkt het bedrijf op die manier veel keuze heeft weten te bieden op het gebied van een nieuwe werknemer. We wensen het bedrijf en de nieuwe werknemer een mooie samenwerking toe en doen natuurlijk ons best voor nog heel veel meer van dit soort snelle succesverhalen! 

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Van de Gemeente Montfoort ontving Montfoort Werkt een heel mooi bericht. De gemeente is ontzettend tevreden met het platform. Niet alleen is de Gemeente Montfoort blij met haar nieuwe werknemer die ze vond via het platform, maar ook wordt er zeer positief gereageerd op de communicatie met de medewerkers van Montfoort Werkt! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Kiremko vindt secretarieel medewerker via Montfoort Werkt!

Machinefabrikant Kiremko vond op de valreep van 2018 een secretarieel medewerker als aanvulling op het groeiende team. De vacature werd vervuld met behulp van Montfoort Werkt. Dankzij de plaatsing van de vacature op het platform, ontving het bedrijf veel reacties op de vacature en kon er een sollicitatieprocedure worden gestart.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable