Steeds meer files in Nederland!

In het NRC verscheen afgelopen week een artikel over de toenemende drukte op de Nederlandse snelwegen. Steeds vaker staan er extreem lange files en steeds meer mensen gebruiken de auto om op hun werk te komen. Logisch, maar niet nodig, want wat als mensen een baan vinden dichter bij huis? Dan zijn die lange reistijden helemaal niet meer nodig.

Montfoort Werkt heeft als doel om mensen te stimuleren een baan te zoeken in hun eigen stad. Het werken in de eigen stad is voor verschillende dingen goed: het bindt mensen aan de stad waar ze wonen, het scheelt een hoop tijd en geld (in de vorm van reiskosten) en bovendien is het beter voor het milieu als mensen in hun eigen stad werken en dus niet lang in de auto hoeven te zitten, of - beter nog - met de fiets naar hun werk kunnen! 

 

Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/14/veel-meer-file-op-snelwegen-vooral-tijdens-de-spits-a1546022

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld op ons vacatureplatform. Een hele mijlpaal! Om dit te vieren werd Groenendijk Licht verrast met een heerlijke taart. 

Lees meer

Speeddaten met Montfoortse bedrijven

Een speeddate geeft u als bezoeker de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen bij een Montfoorts bedrijf en een gesprek te hebben over uw kansen en mogelijkheden aldaar. Vraag daarom nu snel een gesprek aan en kijk of uw speeddate bevalt!

Lees meer

20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats

Uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) over 2015 blijkt dat 20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats. Hiermee zit Montfoort onder het gemiddelde van het Groene Hart. 

Lees meer

Ook Valk Solutions vindt geschikte kandidaat via Montfoort Werkt!

Valk Solutions was op zoek naar een geschikte werknemer en  vond via Montfoort Werkt de perfecte kandidaat voor een openstaande functie! Meer weten? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable