Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Het kan een drukte van jewelste worden wanneer een bedrijf een vacature plaatst op Montfoort Werkt. Seven Oaks ondervond dit aan den lijve toen zij de vacature ‘Schoonma(a)k(st)er’ op het platform lieten plaatsen, waar enorm veel op gereageerd werd. Gelukkig verloopt de communicatie via Montfoort Werkt heel direct. Reacties op de vacature worden direct naar het bedrijf in kwestie gestuurd. Er is dus direct contact tussen bedrijf en sollicitant, waardoor de lijntjes kort blijven en het sollicitatieproces niet moeilijker is dan wanneer een bedrijf zelf een vacature online zet. En het gevolg van deze vacature op Montfoort Werkt? Dubbel succes en twee prettige, nieuwe medewerkers bij Seven Oaks!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable