Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Het kan een drukte van jewelste worden wanneer een bedrijf een vacature plaatst op Montfoort Werkt. Seven Oaks ondervond dit aan den lijve toen zij de vacature ‘Schoonma(a)k(st)er’ op het platform lieten plaatsen, waar enorm veel op gereageerd werd. Gelukkig verloopt de communicatie via Montfoort Werkt heel direct. Reacties op de vacature worden direct naar het bedrijf in kwestie gestuurd. Er is dus direct contact tussen bedrijf en sollicitant, waardoor de lijntjes kort blijven en het sollicitatieproces niet moeilijker is dan wanneer een bedrijf zelf een vacature online zet. En het gevolg van deze vacature op Montfoort Werkt? Dubbel succes en twee prettige, nieuwe medewerkers bij Seven Oaks!

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Van de Gemeente Montfoort ontving Montfoort Werkt een heel mooi bericht. De gemeente is ontzettend tevreden met het platform. Niet alleen is de Gemeente Montfoort blij met haar nieuwe werknemer die ze vond via het platform, maar ook wordt er zeer positief gereageerd op de communicatie met de medewerkers van Montfoort Werkt! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Kiremko vindt secretarieel medewerker via Montfoort Werkt!

Machinefabrikant Kiremko vond op de valreep van 2018 een secretarieel medewerker als aanvulling op het groeiende team. De vacature werd vervuld met behulp van Montfoort Werkt. Dankzij de plaatsing van de vacature op het platform, ontving het bedrijf veel reacties op de vacature en kon er een sollicitatieprocedure worden gestart.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable