Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Het kan een drukte van jewelste worden wanneer een bedrijf een vacature plaatst op Montfoort Werkt. Seven Oaks ondervond dit aan den lijve toen zij de vacature ‘Schoonma(a)k(st)er’ op het platform lieten plaatsen, waar enorm veel op gereageerd werd. Gelukkig verloopt de communicatie via Montfoort Werkt heel direct. Reacties op de vacature worden direct naar het bedrijf in kwestie gestuurd. Er is dus direct contact tussen bedrijf en sollicitant, waardoor de lijntjes kort blijven en het sollicitatieproces niet moeilijker is dan wanneer een bedrijf zelf een vacature online zet. En het gevolg van deze vacature op Montfoort Werkt? Dubbel succes en twee prettige, nieuwe medewerkers bij Seven Oaks!

Een Montfoortse vakantiekracht voor Koelbox 4 You

Koelbox 4 You vond via vacatureplatform Montfoort Werkt een vakantiekracht. Het bedrijf besloot alvast op zoek te gaan naar een vakantiekracht voor de zomer en liet een vacature plaatsen op Montfoort Werkt. Het succes mag er zijn: het bedrijf vond ruim voordat de zomervakantie zich aandient een vakantiekracht om mee samen te werken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! 

Lees meer

Aanmelding en succesverhaal binnen een week!

Den Houdijker Vlees heeft het snelste succesverhaal dat we ooit op Montfoort Werkt hebben kunnen plaatsen: een aanmelding op Montfoort Werkt en de vervulling van de vacature via het platform binnen een week! Zo zien wij het heel graag! 

Lees meer

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Van de Gemeente Montfoort ontving Montfoort Werkt een heel mooi bericht. De gemeente is ontzettend tevreden met het platform. Niet alleen is de Gemeente Montfoort blij met haar nieuwe werknemer die ze vond via het platform, maar ook wordt er zeer positief gereageerd op de communicatie met de medewerkers van Montfoort Werkt! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable