Een geslaagd succesverhaal van de voormalig bedrijf Elmar Groep

Voormalig bedrijf De Elmar Groep vond via het platform Montfoort Werkt een medewerker personeelszaken. De Elmar Groep heeft in het verleden enorm veel vacatures geplaatst op Montfoort Werkt en wist met succes geschikte kandidaten te vinden. Tegenwoordig gaat De Elmar Groep als Dumaco door het leven en ook dit bedrijf zoekt naar nieuwe medewerkers via het succesvolle vacatureplatform Montfoort Werkt. Het is mooi om te zien dat lokale bedrijven Montfoort Werkt echt gebruiken als middel om aan nieuwe personeelsleden te komen. En met succes!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable