Een winkelmedewerker voor Bakkerij Van Dommelen!

Op vacatureplatform Montfoort Werkt staan de meest uiteenlopende vacatures. Van technische vacatures tot administratieve vacatures, van vacatures in de zorg tot vacatures voor winkelpersoneel. Zo liet ook Brood- en banketbakkerij Jan van Dommelen een vacature plaatsen op het platform; de vacature van ‘winkelmedewerker’. De vacature sloeg goed aan bij de bezoekers van het platform en binnen korte tijd ontving de bakkerij veel reacties op de vacature. Het mooie is dat deze reacties hebben geleid tot een nieuwe winkelmedewerker die nu alweer geruime tijd bij de bakkerij werkt. Een mooi succes!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable