Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Montfoort Werkt is een nieuw vacatureplatform dat nu al haar waarde laat zien. Paula Polman is de eerste die via dit platform een nieuwe baan vond. Paula werd door een relatie op haar vorige werk gewezen op Montfoort Werkt. Paula: “Ik vind Montfoort Werkt een overzichtelijk en up-to-date platform. Nadat ik via Montfoort Werkt reageerde op een HR vacature, kreeg ik een dag later bericht van het desbetreffende bedrijf. In het gehele proces is de communicatie vlot en helder gegaan.” Dit eerste succesverhaal zal ongetwijfeld niet de laatste zijn. Montfoort Werkt hoopt op deze manier nog veel meer mensen aan een leuke baan te helpen!

Aanmelding en succesverhaal binnen een week!

Den Houdijker Vlees heeft het snelste succesverhaal dat we ooit op Montfoort Werkt hebben kunnen plaatsen: een aanmelding op Montfoort Werkt en de vervulling van de vacature via het platform binnen een week! Zo zien wij het heel graag! 

Lees meer

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Van de Gemeente Montfoort ontving Montfoort Werkt een heel mooi bericht. De gemeente is ontzettend tevreden met het platform. Niet alleen is de Gemeente Montfoort blij met haar nieuwe werknemer die ze vond via het platform, maar ook wordt er zeer positief gereageerd op de communicatie met de medewerkers van Montfoort Werkt! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable