Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Montfoort Werkt is een nieuw vacatureplatform dat nu al haar waarde laat zien. Paula Polman is de eerste die via dit platform een nieuwe baan vond. Paula werd door een relatie op haar vorige werk gewezen op Montfoort Werkt. Paula: “Ik vind Montfoort Werkt een overzichtelijk en up-to-date platform. Nadat ik via Montfoort Werkt reageerde op een HR vacature, kreeg ik een dag later bericht van het desbetreffende bedrijf. In het gehele proces is de communicatie vlot en helder gegaan.” Dit eerste succesverhaal zal ongetwijfeld niet de laatste zijn. Montfoort Werkt hoopt op deze manier nog veel meer mensen aan een leuke baan te helpen!

Een succesvol platform voor iedere stad!

Na de succesvolle start van Montfoort Werkt, zijn ook de Gemeente Gouda en de Gemeente Oudewater gestart met een vacatureplatform. Inmiddels zijn deze drie platforms succesvolle websites geworden waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Ons doel is om voor iedere gemeente in Nederland een dergelijk platform te lanceren, zodat de werkgelegenheid in iedere Nederlandse plaats lokaal gaat groeien!

Lees meer

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld op ons vacatureplatform. Een hele mijlpaal! Om dit te vieren werd Groenendijk Licht verrast met een heerlijke taart. 

Lees meer

Speeddaten met Montfoortse bedrijven

Een speeddate geeft u als bezoeker de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen bij een Montfoorts bedrijf en een gesprek te hebben over uw kansen en mogelijkheden aldaar. Vraag daarom nu snel een gesprek aan en kijk of uw speeddate bevalt!

Lees meer

20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats

Uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) over 2015 blijkt dat 20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats. Hiermee zit Montfoort onder het gemiddelde van het Groene Hart. 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable