Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Montfoort Werkt is een nieuw vacatureplatform dat nu al haar waarde laat zien. Paula Polman is de eerste die via dit platform een nieuwe baan vond. Paula werd door een relatie op haar vorige werk gewezen op Montfoort Werkt. Paula: “Ik vind Montfoort Werkt een overzichtelijk en up-to-date platform. Nadat ik via Montfoort Werkt reageerde op een HR vacature, kreeg ik een dag later bericht van het desbetreffende bedrijf. In het gehele proces is de communicatie vlot en helder gegaan.” Dit eerste succesverhaal zal ongetwijfeld niet de laatste zijn. Montfoort Werkt hoopt op deze manier nog veel meer mensen aan een leuke baan te helpen!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable