Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Toen het bedrijf Zeil-Doek een e-mail ontving met de vraag of zij gebruik wilden maken van het vacatureplatform Montfoort Werkt, waren zij direct enthousiast. Zeil-Doek had toevallig een openstaande vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij en besloot het er op te wagen. Een gratis vacatureplatform om een medewerker uit de regio te vinden: waarom niet?!

Wat Zeil-Doek niet had verwacht, was dat het allemaal heel snel zou gaan. Vier dagen nadat de vacature op Montfoort Werkt werd geplaatst, kreeg het bedrijf bericht van Montfoort Werkt dat het sollicitatieformulier voor de vacature ingevuld was door een geïnteresseerde. 

De sollicitant mocht diezelfde week op gesprek komen. En wat bleek? De dame in kwestie bleek een geweldige kandidaat voor de functie. Nog geen week later was alles geregeld en inmiddels werkt deze persoon alweer een hele tijd bij Zeil-Doek. 

De ervaring met Montfoort Werkt? Zeil-Doek vond het fantastisch om zó snel een vacature te kunnen vervullen. Een medewerker vinden via Montfoort Werkt bleek eenvoudig en snel te kunnen gaan. De communicatie met het vacatureplatform verliep volgens Zeil-Doek snel en soepel en Zeil-Doek geniet van het grote voordeel dat ze iemand hebben gevonden uit de buurt. Dat betekent een medewerker met een korte reistijd en motivatie om iets te kunnen bijdragen aan een bedrijf in de eigen regio. En op de vraag of Zeil-Doek tevreden was over het gehele sollicitatieproces werd er geantwoord: als het de volgende keer weer zo soepel gaat, dan tekenen wij daarvoor! 

 

 

Een succesvol platform voor iedere stad!

Na de succesvolle start van Montfoort Werkt, zijn ook de Gemeente Gouda en de Gemeente Oudewater gestart met een vacatureplatform. Inmiddels zijn deze drie platforms succesvolle websites geworden waar werkzoekenden en bedrijven elkaar vinden. Ons doel is om voor iedere gemeente in Nederland een dergelijk platform te lanceren, zodat de werkgelegenheid in iedere Nederlandse plaats lokaal gaat groeien!

Lees meer

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld op ons vacatureplatform. Een hele mijlpaal! Om dit te vieren werd Groenendijk Licht verrast met een heerlijke taart. 

Lees meer

Speeddaten met Montfoortse bedrijven

Een speeddate geeft u als bezoeker de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen bij een Montfoorts bedrijf en een gesprek te hebben over uw kansen en mogelijkheden aldaar. Vraag daarom nu snel een gesprek aan en kijk of uw speeddate bevalt!

Lees meer

20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats

Uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) over 2015 blijkt dat 20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats. Hiermee zit Montfoort onder het gemiddelde van het Groene Hart. 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable