Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Toen het bedrijf Zeil-Doek een e-mail ontving met de vraag of zij gebruik wilden maken van het vacatureplatform Montfoort Werkt, waren zij direct enthousiast. Zeil-Doek had toevallig een openstaande vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij en besloot het er op te wagen. Een gratis vacatureplatform om een medewerker uit de regio te vinden: waarom niet?!

Wat Zeil-Doek niet had verwacht, was dat het allemaal heel snel zou gaan. Vier dagen nadat de vacature op Montfoort Werkt werd geplaatst, kreeg het bedrijf bericht van Montfoort Werkt dat het sollicitatieformulier voor de vacature ingevuld was door een geïnteresseerde. 

De sollicitant mocht diezelfde week op gesprek komen. En wat bleek? De dame in kwestie bleek een geweldige kandidaat voor de functie. Nog geen week later was alles geregeld en inmiddels werkt deze persoon alweer een hele tijd bij Zeil-Doek. 

De ervaring met Montfoort Werkt? Zeil-Doek vond het fantastisch om zó snel een vacature te kunnen vervullen. Een medewerker vinden via Montfoort Werkt bleek eenvoudig en snel te kunnen gaan. De communicatie met het vacatureplatform verliep volgens Zeil-Doek snel en soepel en Zeil-Doek geniet van het grote voordeel dat ze iemand hebben gevonden uit de buurt. Dat betekent een medewerker met een korte reistijd en motivatie om iets te kunnen bijdragen aan een bedrijf in de eigen regio. En op de vraag of Zeil-Doek tevreden was over het gehele sollicitatieproces werd er geantwoord: als het de volgende keer weer zo soepel gaat, dan tekenen wij daarvoor! 

 

 

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Van de Gemeente Montfoort ontving Montfoort Werkt een heel mooi bericht. De gemeente is ontzettend tevreden met het platform. Niet alleen is de Gemeente Montfoort blij met haar nieuwe werknemer die ze vond via het platform, maar ook wordt er zeer positief gereageerd op de communicatie met de medewerkers van Montfoort Werkt! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Kiremko vindt secretarieel medewerker via Montfoort Werkt!

Machinefabrikant Kiremko vond op de valreep van 2018 een secretarieel medewerker als aanvulling op het groeiende team. De vacature werd vervuld met behulp van Montfoort Werkt. Dankzij de plaatsing van de vacature op het platform, ontving het bedrijf veel reacties op de vacature en kon er een sollicitatieprocedure worden gestart.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable