Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Toen het bedrijf Zeil-Doek een e-mail ontving met de vraag of zij gebruik wilden maken van het vacatureplatform Montfoort Werkt, waren zij direct enthousiast. Zeil-Doek had toevallig een openstaande vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij en besloot het er op te wagen. Een gratis vacatureplatform om een medewerker uit de regio te vinden: waarom niet?!

Wat Zeil-Doek niet had verwacht, was dat het allemaal heel snel zou gaan. Vier dagen nadat de vacature op Montfoort Werkt werd geplaatst, kreeg het bedrijf bericht van Montfoort Werkt dat het sollicitatieformulier voor de vacature ingevuld was door een geïnteresseerde. 

De sollicitant mocht diezelfde week op gesprek komen. En wat bleek? De dame in kwestie bleek een geweldige kandidaat voor de functie. Nog geen week later was alles geregeld en inmiddels werkt deze persoon alweer een hele tijd bij Zeil-Doek. 

De ervaring met Montfoort Werkt? Zeil-Doek vond het fantastisch om zó snel een vacature te kunnen vervullen. Een medewerker vinden via Montfoort Werkt bleek eenvoudig en snel te kunnen gaan. De communicatie met het vacatureplatform verliep volgens Zeil-Doek snel en soepel en Zeil-Doek geniet van het grote voordeel dat ze iemand hebben gevonden uit de buurt. Dat betekent een medewerker met een korte reistijd en motivatie om iets te kunnen bijdragen aan een bedrijf in de eigen regio. En op de vraag of Zeil-Doek tevreden was over het gehele sollicitatieproces werd er geantwoord: als het de volgende keer weer zo soepel gaat, dan tekenen wij daarvoor! 

 

 

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable