Vacaturesucces voor De Bolero!

Kledingwinkel De Bolero was in 2017 op zoek naar een enthousiaste verkoopster. Een gemakkelijke manier om aan nieuw personeel te komen, was het plaatsen van een vacature op vacatureplatform Montfoort Werkt, waar Montfoortse bedrijven hun vacatures kunnen laten plaatsen. Er werd veel gereageerd op de vacature en De Bolero kon met diverse kandidaten gesprekken starten. Het is fijn om te horen dat er tussen de kandidaten een verkoopster zat met alle kwaliteiten waar De Bolero naar op zoek was! We wensen De Bolero en haar nieuwe medewerker een mooie en prettige samenwerking toe!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Met succes heeft Hotel Montfoort een receptiemedewerker weten te vinden. Een mooi succesverhaal waarin het gemak en de doeltreffendheid van Montfoort Werkt hun uiting zeer goed weten te vinden!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable