Nieuws

Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Paula Polman is de eerste die via Montfoort Werkt een baan heeft gevonden. Lees snel verder om haar succesverhaal te lezen!

Lees meer

Twee keer succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions wist van twee openstaande vacatures twee succesverhalen te maken. Dit succesverhaal is een mooi voorbeeld van hoe gebruik maken van het platform Montfoort Werkt de kansen op het vinden van een geschikte kandidaat uit de eigen regio daadwerkelijk vergroot! 

Lees meer

Albert Heijn laat zien dat ook jonge doelgroep werk vindt op Montfoort Werkt!

Jong en oud kunnen werk zoeken op Montfoort Werkt. Voor iedere doelgroep is er wel een geschikte vacature te vinden. Albert Heijn vond via Montfoort Werkt twee jongeren om openstaande vacatures in te kunnen vullen.

Lees meer

Kiremko vervulde twee vacatures via Montfoort Werkt!

Voor Kiremko was er dubbel succes via Montfoort Werkt, want het bedrijf vond niet één, maar twee nieuwe personeelsleden via het platform! Kiremko was op zoek naar een ‘huismeester’ en een ‘site manager China’ (deze laatste functie was tijdelijk). Voor beide functies is er via het platform een kandidaat uit Montfoort gevonden.

Lees meer

Een HR-medewerker voor de Elmar Groep via Montfoort Werkt!

Ook voor de Elmar Groep was er in 2017 succes op het gebied van nieuw personeel. Het bedrijf vond een HR-medewerker via Montfoort Werkt!  

Lees meer
eerste
1 2 3 4 5 6 7

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable